Google+ Followers

torstai 13. kesäkuuta 2013

Viikon kuulumisia

Viikko sitten keskiviikkona oli NiceRun 2013, johon osallistuin kaveriporukalla. Harmikseni olin edelleen flunssassa, mutta päätin silti osallistua. Olin päättänyt kävellä koko matkan, mutta pitihän sitä pysyä kavereiden mukana, jotka välillä juoksivatkin, että pääsee ihmismassojen ohitse! Alkoi ohimossa jyskyttää mukavasti, vaikka oli nenäliinojakin mukana, ja pienehkö yskäkin vaivasi. Edelleen on sama flunssa päällä, vaikka viikko on kulunut, mutta kyllä jo vähän parempaan suuntaan on menty. Aikani taisi olla noin 45 minuuttia 5 km matkalla. Ihan hyvä suoritus, mutta ensi kerralla paremmin ;)Viikonloppuna ohjelmassa oli Tuurin koiranäyttely. Näyttelyyn seuraksi sain vanhimman siskoni, joka päätyikin sitten kuvaajan rooliin, hyvä niin! :D Tuntuu, että harvemmin kukaan ehtii nappailla hyviä kuvia koiranäyttelyssä, tai ainakin mun ja Ronin kohdalla tuntuu olevan niin, mutta tuli sieltä ainakin pari ihan hyvin onnistunutta kuvaa! :) Näyttelyn tavoitteena oli jälleen kerran harjoituttaa Ronin käytöstä, että vältyttäisiin haukkumiselta. Tällä kertaa onnistuttiin ja Roni sijoittuikin jopa hyvin! Roni oli nuorten ERI2 eli toisena omassa ikäluokassaan! :) Meni todella hyvin ja Roni oli nätisti. Kielsin heti alusta asti ettei saa haukkua ja koitin koko ajan keksiä jotain tekemistä Ronille. Kaksi opettamaani temppua sai ainakin Ronin ajatukset muualle ;) Antoi koirien juoksennella ohitse ja tuijotti vain nakkia! :D Onnistunut näyttely!

Roni tuomarin arvioitavana

Toiseksi sijoittuneena. 
Pk collieiden tuomarina oli Antti Nieminen. Ronin saama arvostelu:
"1,5-vuotias. Sopusuhtainen. Keskivahva luusto. Riittävästi kulmautunut edestä, niukasti takaa. Kinner ahdas hieman takaa. Erinomainen turkki. Rodunomainen pää, varsin pienet korvat. Saksipurenta. Avoin ja luoksepäästävä."

Seuraava koiranäyttely on tän kuun lopussa 30.6. Hämeenlinnassa. Ajattelin ilmottaa Ronin myös Porin näyttelyyn 27.7. Sinne on tulossa myös Ronin kasvistäti ja isukki ja veli. Bacchuksenkin jos nappaisin mukaan, niin näkis Bacchuskin siskonsa. :) Taisi tuolla Hämeenlinnassakin jokunen tuttu olla. Toivottavasti nääkin näyttelyt sujuu yhtä mallikkaasti kuin Tuurin näyttely!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti