maanantai 2. tammikuuta 2012

Pientä valmistautumista pennun tuloon

Kävin tänään ostamassa tulevalle koirallemme kaulapannan ja talutushihnan, oman pedin, muutaman lelun, ruoka- ja vesikupin, ynnä muuta sellaista hyödyllistä. :) Varmasti tulee vielä jotain muutakin hankittua ennen kuin saamme koiran meille uuteen kotiin. 

Koirat on nyt myös sirutettu ja ne löytyvät koiranetistä, tässä meidän pikkuinen: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI59887/11&R=156
Kasvattaja suositteli lukemaan kirjan Anja Alvasti ja Suvi Hirvonen - Collie, ja löysin jopa yhden kappaleen kirjastosta. Niitä ei löytynyt edes netistä, joten täytyi kääntyä kirjaston puoleen. Mutta onneksi sieltä löytyi yksi, juuri sopivasti minulle! :) Kirja on julkaistu 1998 eli vähän jo vanha kirja, mutta kuulemma tosi hyvä. Lueskelin kirjaa nyt illalla jo jonkin verran ja ainakin oli todella mielenkiintoista tekstiä. Mitäs sitä turhaa kirjaa päivittämään, jos se sisältää jo kaiken hyödyllisen tiedon. :) Olisi mukava saada kirja omaankin hyllyyn, mutta harmikseni sitä ei mistään enää saa..

Ajattelimme hakea anopin luota patjan, jolla voimme nukkua olohuoneen lattialla pennun kanssa (tai en tiedä nukunko vain minä vai myös Mika?). Ensimmäinen yö on varmasti pelottava yksin uudessa paikassa, kun on tottunut emän turvaan ja sisarusten lämpöön ympärillä. Voi olla, että nukumme jopa kaksi yötä yhdessä pennun kanssa, jottei olo tunnu niin yksinäiseltä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti