perjantai 13. tammikuuta 2012

Jännitystä ilmassa

Nyt kyllä jo jännittää hurjasti! Aamulla viiden aikoihin lähdetään ajamaan sinne Karkkilaan ja täytyisi vielä pakkailla jotain pientä mukaan. Mukaan otan ainakin koiralle vesipullon, vesikupin, talouspaperia, kaulapannan, hihnan, makuualustan, sanomalehtiä, viltti?? ja en tiedä pitäisikö muutakin ottaa. Kameraa ei saa ainakaan unohtaa! :) 

Olen oikeastaan aika väsynytkin, että toivottavasti saan hyvin nukuttua! :) Olen koko viikon leikkinyt lasten kanssa, kyllä se viekin yllättävän paljon energiaa. Pitäisi kirjoittaa tästä harjoitteluviikosta oppimispäiväkirjaa. Onneksi ei ole tässä harjoittelussa sen vaikeampaa harjoittelutehtävää! :) 

Tänään voisin oikeastaan vaan nopeasti pakkailla ja katsella hieman tv:tä ja heti nukkumaan kun siltä tuntuu. :) Paitsi täytyy kyllä hieman imuroida ja siirtää parhaimmat kengät kaappiin ettei pikku sankari löydä niitä heti. :) Mutta muuten ottaa vain rennosti ja tietysti yrittää mennä ajoissa nukkumaan, että jaksaa herätä neljältä tai viimestään puoli viideltä. Koskahan olen viimeksi herännyt niin aikasin, siitä on ainakin hetken aikaa. Nyt katselen The Voice of Finland ja jatkan siitä sitten imuroinnilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti