perjantai 14. marraskuuta 2014

Kahvia ja kakkusiaMarraskuun puoliväli jo häämöttää. Alkukuuta vietettiin ihanissa ilmoissa. Oli nimittäin sopivasti pakkasta ja saatiin lunta maahan. Sellainen keli olisi saanut puolestani jatkua kevääseen saakka.

Kuun vaihteessa vietettiin M:n synttäreitä ja törmäsin uuteen hauskaan kortti-/lautapeliin. En olekaan aiemmin pelannut Cards Against Humanity -peliä, which is a game for horrible people. Peli täynnä mustaa huumoria, mutta aika hauska sellainen, välillä sai nauraa posket kipeinä. Onneksi mukana oli taidokkaita englannin osaajia, oma englantini ei nimittäin olut aivan kympin luokkaa.

Isänpäiväkin hurahti ohitse, itsellä töiden merkeissä. Isää tuli muistettua kuitenkin jo hyvissä ajoin ennen sunnuntaita. Puhelimen välityksellä kulki tänä vuonna suuri osa isänpäivätoivotuksista. :) Ajattelin vielä jälkijunassa muistaa isää itsetehdyillä tossuilla. Niistä kuvaa, kun ehdin ottaa paremmalla kuin puhelimen kameralla.

Viime vapaapäivänäni kävin kaverin kanssa kaupungilla kahvilla. Käytiin Sweet vaasassa nauttimassa herkullista marenkikakkua kahvin kera. Samalla reissulla kävin ostamassa kummipojalle synttärilahjan, ja hänen synttäreitä vietämme sunnuntaina. Toivomuksena oli kummituspyjama, muttei Vaasan kaupoista sellaista löytynyt. Ostin siis vähän erilaisen pyjaman, joka toivottavasti myös kummipojan mieleen. Kortti saa olla sitten vähän kummitusaiheisempi. :) Vähän eksyttiin kaverin kanssa myös shoppailemaan jotain itselle. Itse löysin ihanan pitkän hupparin, jollaista olen jo pitkään halunnut. Löysin myös ihanan pitkän neuletakin, niitä ei voi olla koskaan liikaa. ;)Oon ilmoittanut Wäinön joulukuussa oleviin näytelmiin Helsinkiin 6.-7.12. Kaksipäiväinen näyttely  ja sain toivottua lomankin kyseiselle viikolle. Aika jännittävää, kuinka Wäinö pärjää, vaikkakin vielä junnuluokassa näytellään. Sain kaverinkin lahjottua paikalle näyttämään Wäinön! ;) Nyt kun lumetkin on taas sulaneet, niin voitaisiin mennä pyörälenkeille, että treenaantuu Wäinön juoksu vielä kehiä ajatellen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti