Google+ Followers

tiistai 18. marraskuuta 2014

Joululahjaprojekti
Tänä vuonna ajattelin tehdä itse kaikille jonkun joululahjan. Lisukkeeksi sitten ostaa jotain pientä. Pienellä pudjetilla mennään rempan syötyä rahoja, mutta eikös itsetehty ole parempi kuin ostettu? Vai mitä mieltä ootte? Alla olevassa kuvassa tulossa yksi joululahja.
Mitä sitten teenkin on Wäinö aina hengessä mukana. Tänään imuroitiin yhdessä Wäinön kanssa, ollaan kudottu yhdessä ja katseltu tv:tä. Haettiin molempien koirien kanssa puuklapeja ulkoa ja Wäinö tuli auttamaan lisäämään puita takkaan. Wäinö auttoi tänään myös Ronin turkin harjaamisessa ja tassujen trimmaamisessa. Omalla kohdallaan ei sitten enää olisi halunnut makoilla vaan paikoillaan. Välillä melkein ahdistaa tuollainen pikkuapuri. Apuri, joka on koko ajan tiellä ja liian lähellä. Mönkimässä vielä vähän lähemmäksi. Suukottelemassa ja kirputtamassa, jotta varmasti huomataan. Mutta se on meidän Wäinö. Pikku hölmöliini aina huomiota vailla. En vaihtaisi! :) 
Roni tulee välillä viereen pötköttelemään, mutta useimmiten tykkää olla omissa oloissa näköetäisyydellä tai sitten sohvan toisessa päässä, lähellä muttei iholla, kuten Wäinö :)
 
 
Millä mallilla teillä muilla on joululahjat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti