sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Flunssa pian taltutettu

Alkuviikosta sain flunssan ja olin yhden päivän saikullakin. Onneksi M vaihtoi Netflixin Viaplayhin, niin oli paljon katseltavaa kotona makoillessa. Jäin taas koukkuun sarjaan, ja tänään katsoin kauden viimeisen jakson. Vampyyrin päiväkirjoja katselin kauan sitten aktiivisemmin, mutta sitten jäi jaksoja välistä, enkä enää viitsinyt sitä seurailla.  Nyt oli kiva katsella sitten koko kolmas kausi lähes putkeen. Tietenkin kausi loppui tyhmästi, aivan liian jännittävästi. Tuli palava tunne hankkia uusi kausi katseltavaksi. Googlesta jo tarkistin, että kutos kauteen asti sitä ainakin on tehty tai ainakin tulossa. :D


Ennen ensimmäistä yövuoroa. Kylmä ja nenä vuotaa, mutta töihin piti mennä.

Ensimmäisen yövuoron jälkeen oli niin vetämätön fiilis, että jäin saikulle. Roni lämmittämäsä jalkoja.


Flunssa vähän jo paremmalla mallilla, varmasti makoilun ansiosta. ;) Vielä on nuhaa ja yskää, mutta ei niin kipeä ja voimaton olo. Huomenna ja tiistaina töihin ja sitten alkaakin viikon loma! :) Wuhuu! Helsingin Winner ja Voittaja -koiranäyttely lähestyy vauhdilla, siihenhän on alle viikko jäljellä. Torstaina lähdetään Miran kanssa ajelemaan Hyvinkäälle, perjantaina pidetään vapaa päivä ja lauantai ja sunnuntai omistetaan koiranäyttelyille! :)

Eilen käytiin M kanssa joulumarkkinoilla pyörähtämässä ja siitä mentiin vanhempieni luo syömään. Markkinoilta jäi käteen kori, johon saa kerättyä takkapuita, purkki valkosipulisinappia, valkosipulimajoneesia ja lumimanteleita. Ostettiin pari leipääkin maistiaisiksi. Sen jotenkin huomaa, että pöllöt ovat nyt muodissa. Äitini on aina tykännyt pöllöistä ja pitkään ollaan osteltu niitä tuliaisiksi. Nyt niitä oli vaikka kuinka paljon erilaisia pöllöjä korujen sun muiden muodossa. Onhan ne ihania, itsekin omistan yhden pöllökorun ja -korvikset. Mutta jotenkin ne ei tunnu enää yhtä kivoilta, kun niitä on jokaisella.


Markkinoilta tehty löytöjä ja matkalla syömään porukoille :P

Löysin jotain ihanaa Instagramia selaillessa! Nyt tiedän, mitä kirjoitan lahjatoivelistaan ;)
www.shopebbo.com Siellä on yksi aivan ihana kello ja ihana ranne- ja kaulakoru, korjaan, -koruja. Eritoten rannekelloa olen kaivannut jo pitkään, mutta vielä en ollut törmännyt sopivaan. Toivon siis todella saavani sellaisen!Iloista alkavaa joulukuuta ja ensimmäistä adventtia!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti