torstai 12. kesäkuuta 2014

Raisio 7.6 - Heather Corfield

Lauantaina Raision näyttelyssä Wäinö ERI JUK2 SA. Wäinö oli junnu kehän koirista ainut, joka jaksoi seisoskella paikallaan koko kehän ajan ja käyttäytyi muutenkin nätisti. Paras uros kehässä Wäinö kyllä komeili ja malttoi olla, mutta mukana oli paljon komeita kehittyneitä uroksia, joten sijoituksia ei tullut. Saatiin nauttia myös ihanasta sateesta aamupäivän ajan, onneksi iltapäivällä jo aurinkokin halusi näyttäytyä.

Wäinön arvostelu, tuomari Heather Corfield:
"Blue merle, good head, nicely tipped ears. Well angulated. Good depth of rib. Good colour. Moved well."


Monet ihmettelivät, kun arvostelut olivat niin lyhyitä. Ainakaan Wäinöllä ei ollut enää mainintaa ristiin astumisesta, mistä joskus aiemmin tuomarit ovat maininneet. Nyt en oikeastaan edes huomannut, että ristiin astumista olisi ollut.

Osallistuttiin myös kasvattajaluokkaan, neljän koirakon voimin. Lisäksi oli jälkeläisluokka, mutta siihen Wäinö ei osallistunut.

Kiitos Satulle, kun viitit esittää Wäinön! Selvästi hyvä yhdistelmä, ei pääse ainakaan koira vahingossa pomottamaan ;)

Ennen kuin tein 100% päätöksen Wäinön ottamisesta itselle, mietin odottelisinko vielä hetken, että näkisin, mitä kaksi viikkoa myöhemmin syntyneestä pennuista tulisi. Siihen pentueeseen syntyi myös tämän näköinen uros merle, joka myös komea. Myös vähän suurempi ja karvaisempi kuin Wäinö. Mutta en yhtään kadu, että Wäinön valitsin. Vaikka Wäinö on jääräpäinen ja sitkeä sissi, niin oli muuten tämäkin uros. :)Naapuriteltassa majaili tällainen sulokatse. Aivan ihana :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti