Google+ Followers

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Lohja 8.6 - Bailey Peter

Sunnuntaina Lohjan näyttelyssä sujuikin jo vähän paremmin, tietenkin tuomarilla on vaikutusta. Wäinö sai ERI JUK1 SA PU2 VASERT. Tää on Wäinöllä jo toinen PU2 tulos, vaikka poitsu vasta vuoden ikänen. Oon kyllä ylpee mun höntistä, joka on just sopiva näyttelyihin. Wäinö on hoksannut, että kannattaa käyttäytyä, jos sen avulla saa nii paljo herkkuja! :)

 Lohjan näyttelyn arvostelu, tuomarina Bailey Peter, United Kingdom:
"12 months old bluemerle dog. He is excellent. Coat & condition (?) are first class. Correct bluemerle with tan markings & black mottling. Head is perfect. Correct eyes & ears. Body shape good. Reach of neck excellent. Head & expression correct. Movement excellent. Fabulous dog." 


Toinen näyttelypäivä takana, eikä Wäinöstä huomannut minkäänlaista väsymystä kehässä. Maltillisesti jaksoi seisoskella kehässä Satun avustuksella. Satusta on tullut Wäinön vakkari handleri. Vähän jännittää, kuinka Viron näyttelyssä, kun Satu ei tuu mukaan. Onneks kasvattaja on päättänyt tulla, joten ehkä hän voi esittää Wäinön tai sitten mun vaan on tsempattava ja näytettävä se ja oltava tarpeeks tiukka, ettei Wäinö rupea pelleilemään. Sitä se nimittäin mun kanssa helposti tekee.Käytiin lounaalla näyttelypaikan viereisessä lounaspaikassa ja oli tosi hyvää kalakeittoa ja smoothie jälkkäri! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti