tiistai 17. kesäkuuta 2014

Pikavisiitti siskon luona

Lauantaina aamulla loppui yövuoro ja kotiin tullessa nukuin muutaman tunnin. Illalla lähdettiin pikavisiitille Karstulaan siskoni luo, kun siellä tulee käytyä niin harvoin. Oltiin perillä seitsemän jälkeen illalla ja lähdettiin vasta kahdelta yöllä ajelemaan takaisin kotiinpäin. Vähän väsytti ajella, kun toinen onnellisesti nukkui vieressä!



Kuinka voi innostua palapelin teosta niin paljon? En edes muista, koska olisin viimeksi palapeliä tehnyt, mutta voin kertoa, että nyt innostuin. Sen takia meillä menikin kahteen asti yöllä ennen kuin päästiin lähtemään. Hups.. ei muuten ollut mitenkään helppo palapeli!


Takastulomatkalla oli vielä melko valosaa, mutta myös tosi kylmä. Asteet vaihteli 1-4 välillä. Klo 4 juuri ennen kuin päästiin kotiin, oli niin kauniin näköistä! Aurinko oli noussut ja kylmän ilman takia Kyrönjoki oli ihan sumussa. Monta kertaa meinasin pysähtyä nappaamaan kuvaa, muttei sattunut olemaan mitään hyvää pysähdyspaikkaa. Olisi saanut upeita kuvia! Ensi kerralla sitten pakko pysähtyä, kun näkee hienon kuvauskohteen - vaikka voikin tulla melko pitkäkestoinen matka ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti