keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Shoppailua ja kahvittelua

Tänään eksyin pitkästä aikaa kaupunkiin. Tarkoitus ei ollut mitään erityistä ostella, mutta tottakai sillon tarttuu yhtä jos toista matkaan. Löytyi ainakin mekko, pitkä paita, farkut ja jotain muuta. Melkeen kaikki löytyi Storm-alemyynneistä!

Jaksaakseen kierrellä kaupungilla lisää täytyy saada vatsaan täytettä. Suunnattiin kaverin kanssa ihanaan Sweet Vaasaan herkkusalaatille. Kana, pekoni, kananmuna -salaatti oli herkullinen ja jäi hyvä maku suuhun - ei siis ollut tällä kertaa tarvetta jälkiruokakakulle, pelkkä kahvi riitti mainiosti. ;) Näin jaksoi taas kierrellä kauppoja. Sen jälkeen pitkästä aikaa kahvittelemaan toisen kaverin luo! :)

Btw.. eksyin myös Punnitse ja säästä -kauppaan ja sieltä tarttui pikku pussi mukaan herkkuja! Mums!Innostuin myös koiria taas kuvailemaan nyt illalla, mitäs muutakaan sitä innokas uuden kameran omistaja tekisi! :)


Jonku aikaa sitten värjäsin tukan mustaks ku aloin kyllästyä mun vaaleisiin "raitoihin" ruskeessa tukassa. Raidat alkoi olla jo yks valkonen läntti tukan päällä, kun niin monet kerrat jo laitettu raitoja. Näin siis mukavaa vaihtelua. Pitäis vähän myös leikkauttaa noita etuhiuksia, ku alkaa olla jo silmissä asti. Täsä kuvassa hiukset näyttää tummanruskeilta, että en tiedä onko nyt jo haalistunut musta väri.


Värikästä viikkoa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti