sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Näyttelysuunnitelmia vuodelle 2014

Wäinön kasvattajalla on kovat odotukset näyttelyiden suhteen, kuten oon varmaan jo aiemmin maininnukin, joten tietenkin sitä pitää sitten näyttelyihinkin osallistua. Ronin kans en ihan hurjasti ehtiny näyttelyissä käydä ja nyt se on niin karvaton ja laiheliini, etten viitsikään sitä vielä ilmoitella minnekään. Wäinö taas parhaassa iässä sinänsä, ettei oo vielä tiputtanu turkkiansa ja muuttuu tosta koko ajan vaan komeemmaks. Wäinö ei vielä tiedäkään, mitä kaikkea oon suunnitellu sen pään menoksi.

Ens viikon viikonloppuna onkin jo eka ryhmänäyttely Seinäjoella ja käytiin viikolla ja Pietarsaaressa kaunistautumassa kasvattajan luona. Nyt on Wäinö trimmattu ja viiksetki lähti pois. Ennen Sjoen näyttelyä riittääkin vaan "pikkupesut" ja turkin harjailut ja ehkä pienet trimmausviimeistelyt, jos näyttää tarpeelliselta. Tältä näytti noin 8 kuukauden ikäinen Wäiski keskiviikkona.


Trimmaus ja harjaus vaikuttaa hurjasti ulkonäköön! Wäinö näyttää heti niin paljon aikusemmalta. Saa nähdä, mitä tästä komeudesta vielä tulee :) Tässä joitain mahdollisia näyttelyitä, mihin voitais osallistua, en tiedä oisko tossa kaikki ;) Seinäjoen näyttelyn jälkeen seuraavaks tietysti Vaasan näyttelyyn, sinne ollaan jo ilmottauduttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti