perjantai 27. syyskuuta 2013

Föbodan rannalla

Viime viikon maanantaina kävin kaverin kanssa Wäinön kasvattajan luona Pietarsaaressa. Ensin siinä trimmailtiin koiria ja sitten mentiin käymään Fäbodassa, Pietarsaaren upealla rannalla, räpsimässä muutamat kuvat. :) Wäinöstä saatiin paremmalla kameralla pari hyvää kuvaa ja itse nappasin pari kännykän laadukkaalla kameralla, jolla nykyään aina kuvailen. Harmi, kun ilma muuttui niin pilviseksi, joten kuvistakin tuli vähän pimeitä. Ens kerralla parempi onni auringon suhteen. :)

Tässä Wäinö Sussin, kasvattajansa, kuvaamana.

Tilannekuvaa. Ilma oli pilvinen! :)

Korva liimattuna, kun taittui niin erikoisesti sivulle. 

Tylsää odottelua, ei saa edes vapaana juoksennella...

Saisko kohta juosta jo vapaana? 

Kuvailujen jälkeen annettiin Wäinön ja kaverin koiran juoksennella hiekalla hetki vapaana. Tuli siitäkin muutama hauska kuva, mutta mulla ei niitä kuvia ole. :) Joskus vois mennä juoksuttamaan koiria tonne hiekalle, se on aika hyvää liikuntaa ja ranta on niin ihana! :)

Wäinön korva pysyi tasan kaksi päivää liimattuna ja sen jälkeen ollu ilman liimaa. Päätin olla liimaamatta, kun tuo pari päivääkin vaikutti jo niin, että korva asettui normaalisti suoraan eteenpäin :) Jes!

Ps. Oli muuten Converset aika fiksu valinta rannalle.. Onneks niistä rei'istä ei tullu yhtään hiekkaa kenkien sisälle! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti