Google+ Followers

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Viikonlopun kuulumisia

Lauantaina heräilin ajoissa niin, että olin jo yhdeksän aikaan aamulla hakemassa äitiä ja siskoa ja lähdettiin siskon luo Karstulaan. Ensimmäisenä pysähdyttiin tietysti hakemaan kahvia ABC:ltä, että herää kunnolla uuteen päivään. Perille päästyä käytiin heti syömässä ja siitä jatkettiin matkaa Tuuriin Veljekset keskiselle :) Siellä tulikin sitten shoppailtua armottomasti! Ainakin rahaa sain kulumaan. Mutta tein ainakin yhden super säästö ostoksen! Ostin nimittäin ison korin kenkätelineen tilalle, ettei Roni pääse syömään kenkiä. Vihdoinkin :) Ostin myös kaksi tarjouksessa olevaa treenitoppia, joita pääsee kokeilemaan sitten salilla ;)

Tässä kori on vielä täynnä ostoksia. Tyhjennykse jälkeen sai kori siirtyä oikealle paikallensa eteiseen. ;)
Tällaiset tyynyt lähti myös mun mukaan Tuurista. Vähän uutta siis myös olohuoneeseen. 
Aikamme shoppailtuamme lähdettiin ajelemaan kohti Karstulaa ja matkalla käytiin kahvilla ja napattiin paninit nopeaan nälkään. Aika oli vierähtänyt niin äkkiä, että alkoi tulla jo kiire takaisin Vaasaan. Lupasin nimittäin hakea kihlatun vielä juna-asemalta samaisena iltana. Vietiin sisko nopeasti kotiin ja jatkettiin heti matkaa. Oltiin kotona onneksi jo 21.30 aikaan, kun juna oli Vaasassa vähän yli kymmenen. Ehdittiin ajoissa, kun ajettiin hyvällä nopeudella, eikä ollut suurempia hitureita liikkeellä. Juna-asemalta mentiin vielä istumaan hetkeksi siskon luo iltaa, ja jutustelemaan mukavia. Ei kuitenkaan oltu kovin myöhään oltu, että jaksaa seuraavana päivänä sitten salille. ;)

Sunnuntai aamupäivä meni aika leppoisasti ja oli ihanaa juoda aamukahvi rauhassa. Kolmen aikaan mentiin Miran kanssa salille, vaikka kädet oli perjantain salitreenistä kipeät. Tällä kertaa treeni sujui kuitenkin paremmin. Sain tehtyä kaikki muut paitsi en rintaprässiä loppuun asti. Siitä tosin vähensin painoja, koska ensimmäisellä kerralla sain tehtyä niin vähän, ettei siitä ollut juuri mitään hyötyä. Pienemmällä painolla sujui huomattavasti paremmin ja silti riitti haastetta! :) Oli hauska huomata, ettei toisella kerralla treeni ollut niin "tuskaa", kun lihakset oli toissapäivänä jo vähän herätelty (monen vuoden levosta). Treenin jälkeen kädet oli entistä enemmän jumissa ja nyt oli kyllä aihetta venytellä kunnolla! Istuttiin vielä 15 min Miran kanssa hieromatuoleissa rentoutumassa! Siinä istuskellessa tuli puheeksi myös, että salilla on solarium. Voisin käydä siellä muutaman kerran ennen Turkin reissua, sillä palan aika helposti, enkä halua tulla rapuna sieltä takaisin. ;) En oo ennen käynyt solariumissa, joten varmasti ensin 5 minuuttia on ihan riittävä aika. Salin jälkeen meninkin vielä firmalle siivoomaan ja sitten kotiin suihkuun ja nukkumaan.

Maanantai oli aikamoinen laiskottelupäivä! Vimppa vapaa ennen vapun työputkea! Salillekaan ei viittiny mennä, kun kädet niin kipeenä :D Illemmalla käytiin sitten Miran kanssa koirapuistossa, kun en Ronin kanssa viitsinyt sen pitemmälle lenkille lähteä. Onnistuin nimittäin samaan uusista kovista kengistä kunnon rakot kantapäihin. Kävihän se niinkin ja Roni sai juoksennella yhden koiranpennun kanssa. Ko. narttu itseasiassa ihastui aikalailla Roniin, eikä malttanut antaa Ronin olla rauhassa. Roni tietysti vaan nautti tilanteesta. Kotiin tullessa päätin tarttua tuumasta toimeen ja hain sisältä vain harjan ja vesisuihkepullon ja aloin harjata Ronia parvekkeella! Jo oli taas aikakin. Harjasin Ronin jakaus jakaukselta suihkuttaen vettä aina jakauksiin. Kiitos Ronin isän omistajalle neuvosta! Turkki pysyi paljon paremmin pöyhkeenä, kun se vesi meni jakaukseen asti ;) Saatiin Ronin kiharatkin ruotuun ja turkki pöyhkeäksi! Ei villakoiratkaan niin pahasti harjauksen jälkeen pyöri nurkissa.

Turkki pöyhkeenä ja selkälaineista päästy eroon! 

Komea Ronsku! Kuulemma iskänsä näköinen kaveri. :) 


Mukavaa uutta viikkoa 

JA


2 kommenttia:

  1. Lady Line Kivihaka muuttuu WaW Wellness Planet:iksi!! :P Jeeeee, lisää Les Mills tunteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! :) Katotaan jos jatkaisin vielä tän kokeilukuukauden jälkeen ;)

      Poista