Google+ Followers

torstai 18. huhtikuuta 2013

Rainy thursday

Ihana sateinen päivä, ja mulla sattuu olemaan vapaata ;) Mutta yhtälailla sitä pihalla tulee hypättyä, vaikka sataiskin.. omistanhan mä kuitenkin koiran! Ronia ei haittaa yhtään sataako vai paistaako, aina yhtä innoissaan menossa ulos, kuten oon aiemminki saattanu mainita. Kun ulos vaan pääsee lähtemään nii on ihan huippua, ei yhtään nii paljo porukkaa liikkeellä kun hienolla ilmalla eli Roni kävelee nätisti narussa, kun ei oo houkutteita! Cool! Useemmin näitä. Itseasiassa Roni oli metsä pätkät vapaana. Ihanaa kattella sen hepuleita, kun vauhti vaan kiihtyy koko ajan ja toinen hyppii mättäältä mättäälle ja välillä isojen lammikoiden yli. Itte sitä vaan pidättelee hengitystä ettei se liukastuis pahasti tai jotain muuta ku vauhtia piisaa ja se tekee äkki suunnanvaihtoja ym :D Sen ku sais joskus videolle, mutten kuitenkaan sateella viittiny kännykkää kaivaa taskunpohjalta (paitsi parin kuvan verran). 

Hurtta-kura-asu, koko 551 cm

Hepuloidessa välillä jalka eksyi pultun sisään ja piti vähän avittaa, mutta muuten kura-asu ei menoa haitannut. Nyt kokeilin etten kääri etupulttuja ja suht hyvin pysyi pultut niinkuin pitääkin. Ilman valjaita etutassut olis varmaan koko ajan pulttujen sisässä, mutta valjaiden kanssa asu on oikein sopeva. Helpottaa mua, kun ei tarvi koiraa pestä kokonaan joka lenkin jälkeen!

Nyt olis tähän mun suht vieressä olevaan Lady Lineen tarjous kuukaudeksi vaoin 32€, eikä sitoutumispakkoa! Voisin melkein nyt mennä, kun kerran noin hyvä tarjous. Sais kuukauden kokeilla, että kuinka siihen nyt jaksaa ja ehtii sitoutua, kun töissä kuitenkin epäsäännölliset työajat + koira jonka kanssa tulee muutenki lenkkeiltyä. Mutta sais tehdä vähän erilaista! :) Ja kuukauden päästä olen menossa Turkkiin viikoksi, joten tää tulis just oikeeseen rakoon! Ja nyt olis mitä mainiointa seuraa salilla, ku Mira on siellä käyny jo alkuvuodesta asti. Samalla ehkä kuntokin paranis toukokuun Nice Runia ajatellen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti