Google+ Followers

torstai 14. maaliskuuta 2013

Agility - 2. tunti

Viime perjantaina eli naistenpäivänä 8.3. oli Ronilla toinen agilitytunti. Haukkumista ei kuulunut läheskään yhtä paljon kun viime kerralla, joten se on jo puolivoittoa! Roni purki turhautumista oikeastaan Bacchuksen kanssa painimiseen ja muihin temppuihin, joten se meni hyvin. :)

Ensimmäisenä harjoiteltiin taas esteitä ja nekin sujui hyvin. Odotan jo innolla, että lisätään kepit esteisiin, niin Roni pääsee kunnolla hyppimään. Tietysti hyvä ensin opettaa, miten niistä kuuluu mennä, ettei Roni rupea sitten kiertämään esteiden ohi. ;)

Harjoiteltiin taas putkesta menoa ja se sujui Ronilta todella hyvin. Ennen kuin ehdin käskeä istumaan putken eteen, niin Roni tuli jo putken toisesta päästä. Ei kun uusi yritys ja koira istumaan putken toiseen päähän. Itse menin sitten vauhdilla putken vastakkaiseen päähän ja käskin Ronia tulemaan luo. Hienosti sujui putkesta tulo, eikä ollut enää yhtään niin jännittävää kuin ensimmäisellä kerralla. Harjoiteltiin sitten vauhdista putkeen menemistä ja sekin Ronilta onnistui ja herkkuja satoi hienoista suorituksista. Putkeen mennessä sanoin myös aina ääneen "putkeen", jotta mieleen jäisi tietty käsky putkeen menosta. Kokeiltiin myös kääntää putkea molemmista päistä ja tällöinkin Ronilta onnistui putkeen meneminen, tosin vauhti oli puolet hitaampi. :)

Sitten harjoiteltiin sitä jyrkkää "A-kirjainta", vai miksikä sitä kutsuttiinkaan. :D Vähän kuului kynsien kaapinaa, kun kroppaa jännitettiin niin kovaa ja kynsin pyrittiin ylös, mutta kyllä se siitä rentoutui. Hihnan kanssa harjoiteltiin, ettei vauhti tullut liian kovaksi. Alaspäin tullessa harjoiteltiin lisäksi, että takatassut jäävät lankulle ja etutassut hiekalle ja siitä äkkiä palkka! :) Sekin sujui aika hyvin. Ensi kerralla vain valjaat päälle, ettei hihnasta hidastus kohdistu kaulaan.

Huomenna onkin jo seuraava tunti, joten sitä odotellessa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti