maanantai 28. tammikuuta 2013

Something new

Roni on ihana oma itsensä edelleen ruuan suhteen eli on tosi nirso syömään! Kokeilin nyt sitten jotain uutta, jos vaikka löytyis sitten se, mistä Roni tykkäis. Ostin Mustista & Mirristä Natures:menu-merkkistä täysravintoruokaa neljää eri makua. Tänään annoin jo pussin, jossa on kanaa, jänistä ja sorsaa ja laitoin sekaan myös vähän Cibaun kala & riisi -napuja. Kun annoin Ronin haistaa vähän tyhjää pussia, johon oli jäänyt ruuan kastiketta, niin se kyllä maistui. Mutta arvaas vaan haistoiko taas vaan ruokaa, kun ruokakipon sain lattialle ja annoin luvan mennä syömään. Voi ristus! Mitä mä teen tolle koiralle. Yleensä tapaa kyllä syödä ruuan yön aikana, kun ruokakipon jättää lattialle, mutta eihän sen niin pitäis mennä. Yhden välipäivän ruuan kans jo pidin toissapäivänä, kun ei ruoka maistunu eli en nyt sitten viittis koko ajan olla antamatta ruokaa. Voiko vika olla napuissa? Jos kokeilisin antaa ens kerralla tommosen pussukan ilman napuja. Jos syö ruuan, niin sitten ens kerralla napujen kans ja kokeilla syökö sitte. Olispa Roni semmonen, joka syö kaiken ruuan, mitä nenänsä eteen saa! Toivotaan, että se muuttuu, kun ikää tulee.



Samalla, kun kerran Mustissa & Mirrissä kävin, niin ostin Ronille uudet valjaat (vanhat kun järsittiin rikki, kun oli jääny lattialle). Nyt on sitten hienot neonkeltaiset Hurtan y-valjaat vanhojen mustien tilalla. Ainakin pitäis paremmin erottua mustasta turkista. Ostin myös tassuvahaa Ronin anturoille, kun ovat niin kuivat. Käteen tarttui myös semmonen kaulapantaan laitettava valojuttu, että erottuis paremmin pimeellä. Kaikkea tarpeellista siis. Ostin myös ydinluun, että Ronilla olis muutakin tekemistä kuin kenkien syöminen, se kun tuntuu olevan niin mieluista puuhaa kotona yksin ollessa. Tietysti ruokakippo tyhjäksi ennen herkkuja!

Tassuvahaa
Valoisampaa lenkkeilyä




















Nautin edelleen kynttilöiden polttamisesta, onhan vielä kuitenkin pimeää! :)



Aloitin kauan sitten jo lukemaan Maggie Stiefvaterin trilogian kolmatta osaa Ikuisuus. Nyt kun on saatu Grey-kirjatrilogia luettua, niin pääsen taas jatkamaan tätä kirjaa. Seuraavalta asunnoltamme odotan, että sinne mahtuu suuri kirjahylly, jonne saan laittaa kaikki kirjani! Mukavampi katsella niitä kirjahyllyssä, kun nyt ne ovat ties missä - varastossa laatikossa, yöpöydällä ja Ikeasta ostetussa nelilokeroisessa "kirjahyllyssä". Pitäisi siitä tyhjentää kaikki koulukansiot, että saisin tilaa siihen kirjoille! :) Tänään yövuoroon ja sinne kirja ja kutimet mukaan, niin ei käy yö pitkäksi, jos sattuu olemaan rauhallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti