lauantai 5. tammikuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta 2013!

Vaihteeksi ehtinyt tapahtua kaikenmoista... Joulu ja uusi vuosi ovat vierähtäneet tuosta noin vaan! Joulun olin töissä ja uusi vuosi oli töistä vapaa, mutta silloin iski sitten tottakai flunssa! Samoin meidän Roni-koissulle iski ripuli päälle viime viikon perjantaina... Olen kokeillut vaikka minkämoisia lääkityksiä siihen, mutta ei millään meinannut hellittää.. Pari päivää oli parempi Promax lääkityksen ansiosta, mutta tänään aamulla sain taas herätyksen, että pakko päästä ulos.. Toivottavasti se oli vain kertaluontoinen ja jatkuisi taas normaalina. Jos ensiviikolla vielä jatkuu, niin vien kyllä Ronin sitten eläinlääkäriin! Kaveriltani kuulin, että monet Ronin oireet voisivat viitata haiman vajaatoimintaan, joten ainakin sellaisen kokeen saisivat sitten siellä tehdä. Collieilla se on kuulemma yleistä? Ainakin saisi sitten poissulkea sen ja miettiä muita ideoita, mistä ripuli voisi johtua! : o 

Uuden vuoden olin siskoni luona Karstulassa Ronin kanssa. Ronia vähän jänskätti raketit eikä se tietenkään helpottanut ripuliakaan! Siskoni kanssa ammuttiin myös muutama raketti uuden vuoden kunniaksi! : ) Välillä Roni kuitenkin rentoutui, kun sai leikkiä naapurin koiran ja siskoni koiran Rexin kanssa, ja seuraavana päivänä Roni oli jo ihan normaali. : ) 

Uudeksi vuodeksi en tällä kertaa tehnyt mitään lupauksia! Mitäs turhaa niitä tekemään, kun ei ne kuitenkaan pidä ; ) Ehkä ensi vuonna sitten... Mutta leppoisaa uutta vuotta 2013! : ) Tänään on töistä vapaata ja ohjelmassa on vain oleskelua, jos vaikka pääsisi parantumaan nuhasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti