torstai 4. lokakuuta 2012

Uutta syksyyn!

Näin ensimmäistä kertaa, kun Roni meni itse selälle ja jopa makasi siinä hetken aikaa. En kuitenkaan ehtinyt sitten hakea kameraa, kun Roni kääntyi pois selältä! Luulin ettei Roni vain osaa kääntää itseänsä selälle, sillä monta kertaa on yrittänyt piehtaroida nurmikoilla, muttei ole onnistunut selälle kääntymään.. mutta näköjään osaa kunhan vain haluaa! :))

Ehdin tänään hinnoitella lisää kirpparitavaroita, mutta en ehtinyt viedä niitä sinne. Täytyy sitten huomenna jossakin vaiheessa viedä sinne lisää myytävää. Näkee samalla, onko mennyt yhtään vaatteita kaupaksi. Toivottavasti on... :) Rupesin samalla selailemaan facebook kirppistä, jos sieltä löytyisi meille jokin valaisin olohuoneeseen. Meillä ei ole kattolampun lisäksi mitään valaisimia olohuoneessa, joten sellainen on hankittava sopivan osuessa kohdalle! 

Tänään paistoi jonkin aikaa myös aurinko. Yllättävän piristävää nähdä välillä aurinko. Tuntuu kuin olisi ikuisuuden vain satanut vettä ja ollut synkkää ja pimeää. Ehkä alkaa olla aika kaivaa kynttilät kaapista ja laittaa niitä palamaan. Sillä ratkeaisi hetkeksi valaisimen puute ongelmakin. ;) Olisi sitten ensi kevään ongelma se :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti