keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lumimaisemaa

Nyt on ollut lunta jo jonkin aikaa maassa, mutta en ole ehtinyt vielä talvimaisemakuvia nappailla. Roni on nauttinut todella paljon, kun on taas lunta maassa! Viimeksi lunta oli maassa, kun Roni oli vielä pentu, joten nyt on Ronin mukava taas temmeltää lumessa. Kyllä hän saikin melkoisia hepuleita, kun ensilumi tuli maahan. Voi sitä riemun määrää! Lisää lunta odotellessa. :)

Meillä on koulussa tosiaan kolme kurssia nyt enää syksyllä ja yksi kurssi on kokonaan moodlessa (virtuaalinen) ja toinen kurssi on puoliksi moodlessa, joten koulupäiviä ei jää paljoa per viikko. Esimerkiksi tällä viikolla minulla ei ole päivääkään koulua. :) Ensiviikon keskiviikkona tarvitsee seuraavan kerran koulunpenkille. Otin sitten maanantaille ja tiistaille kaksi työvuoroa ja tänään lupauduin menemään myös torstaina aamuvuoroon. Tiistai työvuoron aikana osastonhoitaja kysyi, jos haluaisin työsopimuksen ensi viikon alusta joulukuun lopulle. Tänään menen keskustelemaan, että teenkö 50% työlistaa, sillä minulla on kuitenkin vielä vähän koulua ja paljon tehtäviä jäljellä. Mutta ainakin saisin tehdä jo vähän töitä paikassa, jonne olen ajatellut meneväni töihin valmistuttuani. :) Great!

Nyt olen lukenut Fifty Shades of Grey -trilogian ensimmäisen ja toisen osan eli Sidottu ja Satutettu -kirjat. Nyt vain kolmatta suomenkielistä kirjaa, Vapautettu, odotellessa. Sen pitäisi tulla jo marraskuussa. :) Innolla odotan jo kolmatta osaa, sillä toinen kirja jäi aika erikoiseen kohtaan ja loppu jäi vaivaamaan. Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti