keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Työnteko on mukavaa! :)

Työntella tarkoitan siis palkallista työtä, en uurastusta koulukirjojen parissa. Eilen soitettiin rekrystä, josko pääsisin tänään töihin, joten otin sitten iltavuoron. Vaikka pitäisi kylläkin lukea perjantain tenttiin... Lukeminen tenttiin käy työstä, kun sitä tekee liikaa, joten päätin vaihtaa tosityöhön, josta saa myöskin rahaa. Tein keikkatyövuoron tämän kesän kesätyöpaikassani. :) Mukavaa. 

Huomenna täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni ja herätä suht ajoissa lukemaan vähän Vammaisen hoitotyöstä, jotta pääsee tentin läpi! Tarvitsen siitä opintopisteet, jotta 120op rajani ylittyy ja saan kesätöissä sitten enemmän palkkaa! :) Huomisen tenttiin lukemisen sopivasti katkaisee vapaa valinnaisen kurssin viimeinen tunti joka on 15-18 koululla. Kurssi on mitä mahtavin, kun saa vain kuunnella, kun muut pitää esitelmiä eri maista! Tulee niin matkakuumetta niinkuin aiemmana päivänä tänne jo kirjoittelinkin.. :) Mutta mukavinta tässä oikeastaan on se, että enää huominen kolmen tunnin koulupäivä ja perjantain tentti ja sitten voisi alkaa loma! Odottelen kyllä jo innolla kesätöitä ja sen ensimmäistä palkkaa. <3

Tänään en kyllä enää kokeeseen lue, enkä kyllä ihan heti mene nukkumaankaan... en ole nimittäin katsonut moneen päivään Merlin -sarjan jaksoja. Täytyy katsoa ainakin yksi jakso, ehkä kaksi, niin olen sitten katsonut toisen kauden kokonaan. :)

Ensi viikon taidankin olla Vaasassa, kun poikaystäväni tulee tekemään yhden harjoitteluviikon täällä. Ihanaa saada oma kulta kotiin jopa viikon pituiseksi ajaksi! <3 Onko sen ihanampaa, kun on oma kulta kotona ja itselläni koko viikko vapaa! :)

Mainitsinko jo täällä, että minulle tulee Helsingin Sanomat! Tullut nyt ehkä viikon tai kaksi.. Mukava aamuisin keittää kahvi valmiiksi, hakea lehti ja istua pöydän ääreen lukemaan päivän uutisia :) Maanantainkin lehdessä 16.5. oli pilatesohjaajan Fatima Witickin näyttämiä ryhtiliikkeitä. Niiden yhdeksän liikkeen avulla hänen mukaan ryhti paranee, tasapaino kehittyy sekä vatsa litistyy. Niitä täytyy kokeilla tässä joku päivä, ehkä jo huomenna ennen kun menen kouluun! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti