keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Korvapuusteja

Tein varmaan ensimmäisen kerran ihan yksin ja itse korvapuusteja! Poikaystävä niin monta kertaa oli jo sanonut, että tekee mieli korvapuusteja, niin päätin sitten tehdä niitä! Yllättävän hyvän makuisia niistä tuli, mutta en löytänyt mistään sivellintä, jolla laittaa kananmunaa korvapuustien päälle ennen uuniinlaittoa, niin laitoin sitten haarukan avulla. Kippasin vahingossa vähän enemmänkin pellille! :D Maistui vähän maustamattomalta kananmunalta korvapuustit! Mutta kyllä ne nyt maistui ihan ok.. Ensimmäinen pellillinen oli onnistuneempi, kun en itse laittanut niiden päälle kananmunaa.. Ensi kerralla osaan sitten paremmin tehdä niitä :) 

Huomenna muutaman kaverin kanssa synttärikahville "vanhan" kaverin luo. Näkee samalla sen pienokaisia, joita on kaksi kappaletta suloisia tyttöjä. :) 

Nyt katson monen päivän tauon jälkeen (ehkä jopa viikko kulunut) Merlin-jakson! :) Toisen kauden viimeinen jakso oli todella hyvä ja koskettava. Saa nähdä, kuinka kolmas kausi alkaa ja joutuuko katsomaan heti kaksi jaksoa. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti