Google+ Followers

tiistai 3. helmikuuta 2015

Aihetta aktiivisuusrannekkeelle?

Aktiivisuusrannekkeita on tuntunut näkyvän joka toisella vastaantulijalla. On taitanut olla aika suosittu joululahja. En tiedä olisiko itsenikin hyvä sellainen hankkia, ehkä tulisi liikuttua enemmän. Lenkillä on tietysti tullut jonkun verran käytyä, kun on kaksi koiraa, mutta salille en ole eksynyt.

Ajattelin aloittavani vuoden aktiivisesti, mutta kuinkas kävikään. Salilla olen käynyt tasan kerran ja se oli tutustumispäivä WAW Wellnes planetille, salille jossa ennen olin jäsen. Loppuvuodesta sain S-tiedotteen mukana kaksi liikuttava lahja -kuponkia. Toinen niistä oli Easy fitille (5 ilmaista kuntoilukertaa) ja toinen lady linelle (3krt). Easy fitillä kävin tutustumassa, mutta siellä olisi pitänyt käydä toimiston aukioloaikoina eli 15-19, ja silloin on tietysti eniten porukkaa salilla. Siellä vieraillessani paikka kuhisi ihmisiä ja päätin jo heti, etten aio käydä siellä. Tykkään käydä salilla, kun ei ole liikaa porukkaa ympärillä, enkä tosiaankaan jaksaisi jonotella laitteisiin. Lady linelläkin kävin tutustumassa ja aktivoin kortin, mutta aikaa oli vain 1,5 viikkoa käydä siellä ja työvuorot menivät ristiin. Kun olisi ollut aikaa oli todella hyviä tekosyitä jättää menemättä.

Onneksi meidän töissä on kuntosali, joka on ilmainen työntekijöille. En ymmärrä, kuinka en ole aiemmin tullut ajatelleeksi sitä. Olen aktivoinut leimasimeni, joten nyt mullakin on lupa mennä sinne. Vielä en ole käynyt tutustumassa salin laitteisiin, mutta ainakaan ei tarvitse ottaa paineita salilla käymisen suhteen, eikä maksaa turhasta. Työkaverin mukaan siellä on jonkin verran laitteita ja lisäksi painoja/kahvakuulia. Jonkinlaisen kahvakuulatreenin siellä ainakin pystyisi tekemään. Sali on auki muistaakseni 5-23, joten sinne ehtii hyvin ennen töitä tai töiden jälkeen. Seuraavaksi siis sitä testailemaan.

Olisikohan aktiivisuusrannekkeesta kuitenkin hyötyä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti