Google+ Followers

lauantai 15. helmikuuta 2014

Helsinki ja SnowRunFest 2014

Viime viikon viikonloppu lähti hyvin käyntiin, kun lento Helsinkiin oli 2h myöhässä. Kuluihan se ilta lentokentälläkin paria lonkeroa maistellen Miran seurassa. Lennettiin pikku koneella, jossa siiven kohdalla istuttaessa desibelit oli 85 luokkaa. Hyvä kun kuuli, mitä toinen sanoi ;) Onneks matka kesti kuitenkin vaan tunnin verran ja päästiin ehjänä perille!

Lehtiä ja kahvia, ja matka kului rattosasti.

Voi olla, että silmätki vähä kierossa odottelun jäljiltä :D

 
Lauantaina mentiin herkkuaamupalojen jälkeen Miran kans pyörimään keskustaan ja kattomaan, josko jotain löytyis. Yövyttiin siis Miran sedän luona. Aamun kruunasi sopiva vesi-/räntäsade, joka toi lisäjännyyttä illan esteradalle. Kaupungilla metsästettiin juna-asemalta joukkoon vielä toinen kaveri, joka osallistui kans illan SnowRunFesteille. Mentiin porukalla syömään ja päädyttiin Hard Rock Cafe -nimiseen paikkaan. Oli muuten tosi hyvää ruokaa ja musiikkia, ja rento tunnelma. Täydellä vatsalla kämpille vaihtamaan asiaan kuuluvat vaatteeet ja sitte Hietskuun.
 
Hietskussa ei onneks enää satanut, mutta vähän rata oli sohjonen, märkä + liukas. Ensin lämpimiksemme tanssittiin hyvän musan tahtiin ja oltiin neljäs 200 hengen joukkio, joka lähti liikkeelle. Miran sykemittarin mukaan tanssahtelu ja juoksu otti noin 1h 15min ja kului noin 1000 kcal. Ihan hyvä saavutus niin lyhyessä ajassa. Maksimisykkeetki oli varmasti ennätysluokkaa siellä sutiessa! :D Pian juoksun jälkeen lähettiin kämpille saunaan ja Miran setä ja naisystävä oli hakenu meille sushia! Ennakkoluulot sushin suhteen oli aika suuret, mutta se olikin yllättävän hyvää. Ehkä pitäis useemmin kokeilla uusia makuja, eikä heti ajatella ettei tykkää, vaikkei oo maistanutkaan ;)
 

 
Saunoessa ja syödessä pohdiskeltiin lähdetäänkö vielä jatkoileisiin. Lipun hintaan kuului sisäänpääsy Tigeriin. Lopulta päädyttiin lähtemään ja ihan hauskaahan se oli. Viimesellä bussilla klo 04.10 mentiin takasin kämpille, eli hyvin aika kului tanssiessa.
 
 
Sunnuntai, ei onneksi kovaa krapulaa, mutta nälkä kyllä, kun illalla ei tullut sushien jälkeen mitään syötyä. Itsetehtyä pitsaa aamupalaksi ja iltapäivällä kaupunkiin taas pyörimään. Piti käydä vierailemassa Starbucksissa, kun kuulemma ainut Suomessa. Ite en niin oo erikoiskahvien perään, joten mukaan lähti vaan normi vaalea kahvi. Olihan se ihan hyvää, vaikka kahvia tuli aamulla jo juotua pari kuppia.

Oli niin herkullisen näkösiä, että oli pakko ottaa kuva. Takeaway kahvi siis lähti vaan mukaan.Herkullinen pastamättö vielä ennen iltalentoa kodin suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti