Google+ Followers

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Hei Helmikuu ja yövuorot

Viime yö meni töissä ja tiet oli eilen illalla onneks aurattu. Tänään tullut taas lisää lunta, toivotaan, että yhtä hyvä onni tänä iltana.

Harmittaa, kun tänään sattui just olemaan Match show Maalahdessa ja se tietysti sijottu mun yövuorojen väliin. Mielummin sitten nukuin ku lähdin parin tunnin unilla viemään Wäinöä mätsäriin ja siitä pitäs taas yövuoroon. Kyllähän noita tulee, mutta olishan se nyt ollu kiva viedä Wäinöä harjottelemaan.

Niin vaan vaihtui jo toinen kuukausi tälle vuodelle. Nopeasti meni tammikuu. Ei oikeen toteutunu, mun koko kuukauden lankku ja kyykky tavoite. Se toppas, ku tuli ekat yövuorot ja sillon ei homma oikeen vaan toimi - laiskuudella voi tietysti olla pieni osuus tässä ;) On kuitenki ollu ihanaa käydä koirien kanssa lenkeillä, kun valoa on riittänyt pidempään. Selvästi sen huomaa, että päivän valosa aika on pidempi ja se kummasti piristää mieltä.

Nyt vimppaan yövuoroon ja sitten taas kääntämään unirytmiä normaaliksi. Eka yö valvoessa oli helppo, toka yö yleensä se haastavin. Katotaan, kuinka unella oon. Jos turhan rauhalliseks menee, niin ainaki mulla on mukana neulomista! :) Viime yönä alotin jo uutta pipoa.Ps. Enää vajaa viikko SnowRunFesteihin. Kaikki kiinnostuneet nyt ilmottautumaan! 4.2 asti ehtii vielä osallistua! :) Täällä facebookin tapahtuma.

Pps. Vaasaan tulossa myös Väriestejuoksu samalta järjestäjältä. Ehdottomasti täytyy kyllä osallistua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti