torstai 14. helmikuuta 2013

Kenkiä varastoon

Käytiin kaverini Miran kanssa kaupungilla pyörähtämässä kahvilla, ja muutama liikekin tuli käytyä läpi. Kahvilla tuli juteltua niitä näitä ja otin kotiin mukaan kaksi Arnoldsin donitsia, jotka sai hienossa ystävänpäivä laatikossa. :)




Onnistuin tekemään hienoja löytöjä Koo-Kengästä! Yllättävää, että vaihteeksi löysin uusia kenkiä ;) Toisaalta, aika monet kengät on mennyt parempiin suihin - nimittäin Roni on niitä maistanut, ja yleensä vielä vain oikeaa kenkää, niin että vasen olisi vielä käyttökelpoinen. Sehän vasta ketuttaa, mutta elämä on. Siksi täytyi hankkia kahdet uudet kengät, jotka aion pitää visusti Ronin ulottumattomissa!


Näiden oikea hinta 100e nyt vaan 30e :)
VANSin merkki! :)

Näiden kenkien oikea hinta 80e, maksoin niistä 15e :)
Sopivat kengät tulevalle keväälle.

Oon ihan tyytyväinen tän kaupunkireissun jälkeen. On niin monet kengät joutunu heittämään roskiin tän vuoden aikana, että ei harmita yhtään maksaa 45e kaksista uusista kengistä! :) Kesäksi/kevääksi aion ostaa vielä ainakin Converset, kun nekin rakkaat kengät Roni söi. Siitä olin kyllä vihanen ittelleni, kun unohtui ne näkyville, kun viime hetkellä vielä sai ajatuksen vaihtaa kengät. :/ Mutta ei auta itku markkinoilla. Rahaa vaan säästöön uusia kenkähankintoja varten! ;) Niiiiin ja isompi kenkäkaappi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti