keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Nyt aiheena oppari..

Pietarsaaresta kotiuduttu viime perjantaina ja nyt opparin teko on ajankohtasempaa ku koskaan!  Tässä pari kuvaa mitä on tullut nappailtua Pietarsaaressa ja punkki kuva kotoa. Punkki löytyi siis lattialta eli oli itsekseen Ronista irronnut... hyi hyi! 

Ronin lempparipaikka Pietarsaaressa - mummun tuoli.

Perunaa mummun ja vaarin maasta 
Pinkeä punkki! Jälki oli rumaa, kun liiskattiin lehden väliin.
Kolmas päivä opparin parissa Pietarsaaresta kotiuduttua ja melkein alkaa ahdistaa. Tiistaina saatiin vihko tehtyä loppuun ja odotellaan päiväosastolta, jos heillä tulee eteen jotakin korjattavaa tai lisättävää vihkoseen. Perjantaina sitten lähettelemme vihkosen eteenpäin äidinkielen opettajalle tarkistettavaksi. Ainakin se on sitten jo valmiina. Teoriaa on vielä paljon kirjoitettavana, mutta parini Jonna tekee liiankin innokkaana, niin tulee siitä itselle pieni ahdistus, koska itse en ole koskaan ollut nopea tällaisissa asioissa. MUTTA kai sitä täytyy ottaa itseänsä niskasta kiinni ja alkaa nyt kehittää sitä teoriaa oppariin, että päästään eteenpäin tämän asian kanssa. Aikaa ei ole kuitenkaan enää kun vajaa kolme viikkoa jäljellä. Sitten olisi viimeistään hyvä lähettää versio opettajalle, jotta hän ehtii vielä katsoa mitä korjattavaa siinä vielä on. Toivottavasti ohjaava opettajamme ei ole ainakaan sitä mieltä, että siitä puuttuisi aivan hirveästi asiaa :S Heti teorian suunnilleen valmistuttua alamme väkertää raporttia vihkosesta. Toivottavasti se on helpompaa kuin tämä muun teorian väkertäminen. Vaikka toisaalta, kyllä sielläkin välissä jonkinmoista teoriaa tulee olla, mutta onneksi saa laittaa myös omaa tekstiä.

Nyt nukkumaan niin jaksaa huomenna aamulla herätä ajoissa väkertämään teoriaosuuttani, sillä Jonna on tietyti omansa jo tehnyt valmiiksi :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti