sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Neulominen, sisustaminen, metsäily, ruoka...

Eilen oli ohjelmassa siskon muuttoa ja tietysti vietettiin päivän päätteeksi iltaa uudessa kodissa. En sitten jaksanut tänään mennä Ronin kanssa Match showhun, mutta tuleehan noita. Siskoni, Taijan, uusi koti on aivan älyttömän ihana! Taijalla on niin hyvä sisustusmaku ja hän osaa tehdä kodista todella kotoisan ja mukavan. <3 Tulee itselle vain himo ostaa oma asunto, kun auttelee muita muutossa. Siellä saisi tapetoida ja laittaa juuri niinkuin haluaa eikä tarvitse miettiä onko lyöty liikaa nauloja seiniin. 

Aloittelin harjoittelun yövuorossa neulomaan tällaista pientä sukkaa ja tuossa jonkun aikaa sitten sain sen valmiiksi. Vielä puuttuu päättelyt JA toinen sukkapari, mutta eipä siihen kovin kauaa mene, kun tekee toisen samanlaisen. Vielä ei vain ole ehtinyt niin laitan ensimmäisestä sukasta kuvan. :)



















Perjantaina käytiin Miran kanssa vähän pyörähtämässä Gigantissa ja Jyskissä ja jälkimmäisestä jäi käteen uusi suihkuverho ja tällainen kori langoilleni! Vihdoin ja viimein langat saa paremman paikan ettei pyöri vaan kaapissa pussissa. :)


Käytiin tänään Ronin kanssa metsäilemässä ja tuli taas napattua sieltä muutama kuva. Roni sais taas sellaisiakin haukku hepuleita, kun otin kepin käteen ja pidin korkealla ja kuvailin. Kameran ääni alkoi ärsyttää ja keppiinkään ei ylettänyt, joten piti yrittää komentaa, että "Anna jo! Ja lopeta kuvaaminen" ja juostiin ympyrää villisti. 

Nams

Pieni poseeraus keppileikkien välissä

Anna se keppi! + hepuli
 Illalla tein vielä lasagneten, johon lisäsin sipulia mummun ja vaarin maasta ja valkosipuli tomaattimurskaa.

Pieni oma lisäys
Itseviljeltyä sipulia
Ja uuniin 35min! :) Nams
Huomenna pitkästä aikaa koulun penkille. Siellä sitten vain kaksi päivää ja tiistaina illalla jo auton nokka kohti Pietarsaarta, tietysti Ronin kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti