tiistai 15. marraskuuta 2011

Väsyneitten muistopäivä

Hei vaan kaikille väsyneille ihmisille ja tietysti muillekin. Olen ollu harjoittelussa nyt kaksi päivää ja väsy on hurja aina töiden jälkeen. Uudessa harjoittelupaikassa on ollut mukavaa ja henkilökuntakin on mukavan humoristista, mutta silti uuden oppiminen väsyttää. Päikkäreille en ole vielä sortunut työpäivän jälkeen, mutta kun olen tämän kirjoittanut, niin menen kyllä heti nukkumaan! Jos en sitten lue vielä vähän kirjaa. :)

Tänään oli tarkoitus tiskata kaikki tiskit pois, mutta olin niin myöhään kotona ja tein makaroonilaatikkoa, mistä saan evästä muutamaksi päiväksi, ja sen jälkeen menin heti saunaan eli... en millään ehtinyt! :) Ei mutta nyt on marraskuun kolmas tiistai eli tosiaan tämä Väsyneitten muistopäivä eli saan tämän päivän laiskotella. Ehtiihän sitä huomennakin tiskata. ;)

Yöllä oli ollut vähän pakkasta ja oli todella kylmä jo päivälläkin. Nyt viimeistään saa hakea kaikki mahdolliset talvikamppeet valmiiksi sisälle, jos aamulla hirmu pakkanen yllättää! Hyrrr. Saisi tulla jo lunta ettei olisi niin pimeää. :)

 Nukkumatti kutsuu näkemään mukavia ja lämpöisiä unia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti