torstai 10. helmikuuta 2011

Näin alkuun pieni tuuletus; heräsin ajoissa työharjotteluun! :D Päivä meni todella nopeesti, kun illallaki kaveri tuli mun luo kaffittelemaan. Oon vähä yrittäny kirjotella harjottelupäiväkirjaa ja sainki sinne kolme sivua lisää tekstiä. Vois sanoa, että ennätys, ainaki vielä tällä hetkellä, mutta toivottavasti oli edes semmosta asiaa, jota siellä kuuluu olla! :p 

Onnistuin taas tulemaan tänne näin myöhään, vaikka huomenna pitää olla taas jo 0700 töissä. Ehkä tähän pikku hiljaa sitte tottuu, että nukkuu vähän vähemmän (TAI ottaa sitte vapaapäivinä vähän kiinni univelkoja). 

Ens viikonloppu meneeki varmaan nopeesti (toivottavasti, ja parempi mennä!), ku lauantaina on vielä aamuvuoro ja sunnuntaina olis tarkotus mennä porukoiden luo lunta paiskomaan katolta naisvoimalla (,kun ei ne miehetkään millään ehdi kiireiltään)! :D Tuntuu varmaan viikonlopun jäljiltä sitte kuin ei  vapaata olis ollukaan, kun taas oon töissä maanantaista perjantaihin 7-15.. niiin Paitsi poikkeus perjantaina, kun ajattelin lähteä jo 1200 töistä, että ehdin 12.22 lähtevään junaan pääkaupungin suuntaan päin :) Sitä odotelessa! Mikäs sen parempaa, kun mennä kultaa tapaamaan pitkästä aikaa! :)

Nyt se olis kuitenki aika mennä jo tutimaan! :) Öitä!
Rimpetus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti