keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Aamukankeutta!

Olipas aamu! Nukuin pommiin, enkä ollu kuullukaan herätyskelloa! Heräsin 6.33 ja ehdin kuitenki 7.10 jo työharjotteluun ku 7.00 alko vuoro. Yllättävän nopeesti sitä toimii, ku paniikissa pitää tulla nopeesti valmiiksi. Työpäivä meni melko sutjakasti siinä heräillessä. Olipas mukava kattella töissä ikkunasta, kuinka aurinko paisteli ulkona, harmi vaan ku se laskeutu pian jo 15.00 jälkeen, ku pääsin töistä. Lenkilleki pääsin sitte vasta kahdeksan aikoihin illalla, kun oli jo ihan pimeetä, mutta seura oli sitäkin mukavampaa, nimittäin luokkakaveri ja sen ylienerginen koissu! :) Mullaki tulee olemaan kyllä vielä joku päivä oma koira! <3

Työharjottelut on mukavaa vaihtelua koulusta, mutta toisaalta ärsyttävää, kun tulee sitte kaiken maailman harjottelun aikasia tehtäviä, mm. harjottelupäiväkirja, 2 artikkelia pitää lukea ja toteuttaa käytännössä, ja näiden pohjalta tehdä sitte itsearviointi.. lisäksi vielä joku lääkelaskutehtävä, mahtavaa! Hyvä olis hoitaa ne näin heti alkuunsa pois alta (artikkelit ja lääkelaskutehtävä), nii ei jää taas viime tippaan niinku tapaa aina käydä.

Tänään meen kyllä heti nukkumaan, kun tämän on saanu kirjustettua, että jaksaa aamulla herätä ajoissa. Ei oo huomenna aamulla kaveria soittamassa, että joko oot pian tulossa hakemaan! :D Jos kerranki ehtis juoda jo kotona aamukaffit ja syödä kunnon aamupalan, että jaksaa ahkeroida. :)

Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti