sunnuntai 9. elokuuta 2015

Loma ja matkalistaEka lomaviikko alkaa kohta olla vietettynä ja ollut aivan ihana viikko. Kelit on olleet kohdillaan ja tuntunut oikein kesäiseltä. Heti maanantaina käytiin Seinäjoella sovituttamassa siskolle häämekkoa ja tekemässä viimeistelyjä. Äitikin löysi samalla toisen puvun häihin. Itse löysin kengät häihin, en edelleenkään mustia avokkaita, mutta mustat kiilapohjaiset sandaalit.Torstaina Vaasassa oli Taiteiden yö ja ympäri kaupunkia kaikenlaista ohjelmaa. Kierreltiin vähän joka puolella ja syötiin kaikkea hyvää pikkupurtavaa. Harvoin Vaasassa näkee niin paljon porukkaa liikkeellä. Saisi olla useamminkin tällaista ohjelmaa.Sweet Vaasa - kakkukahvit.


Livemusiikkia Faroksella.


Mielettömän hyvä hotdog Fondiksen ulkokojulla!

Tänään oli Isossakyrössä 1700-luvun markkinat. Harmistelin, etten päässyt, kun oli mummun syntymäpäivät sun muuta pientä tekemistä. Onneksi ne ovat vielä huomenna, niin ajattelin käydä siellä ennen kun lähden reissuun. Huomenna lähdetään siskon kanssa Espooseen serkun luo yöksi ja maanantaina matka jatkuu Tallinnaan yhdeksi yöksi. Sillä on mukava aloittaa toinen lomaviikko! :) Niinkin ajoissa olen liikenteessä, etten ole vielä miettinyt, mitä ottaisin mukaan. Ajattelin pärjäillä Tallinnassa ehkäpä vain repulla, ettei tarvitse tiistaina kuutta tuntia kantaa isoa matkalaukkua ennen laivan lähtöä.

Ulkona ukkostaa ja salamoi ja on mukavan kostea ilma sisällä. Niin kovasti nauttisin ukkosesta, jos tuo meidän sessu ei sitä niin pelkäisi. Ehkä huomenna taas paistaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti