lauantai 13. kesäkuuta 2015

Long time no seeOotte saanu taas seurailla mun menoja vaan Instagrammissa, tosin sielläkin melko nihkeästi. On ollut taas yhtä sun toista juttua töiden lisäksi ja se vienyt aikaa. Viime vapaapäivätkin meni flunssaa potiessa ja koiranäyttelyssä. Puoli flunssassa tuli osallistuttua Nice Runiinkin työkavereiden kanssa.

Eilen käytiin sessujen kanssa lenkkeilemässä ja poimin kevään vai voiko sanoa jo kesän ensimmäiset kukkaset. Nyt viime päivinä on ehkä tuntunut vähän kesältä, kun aurinko on uskaltanut tulla esiin ja vähän lämmittää. Osat ihmistä nauttivat jo kesälomista, mutta itse jään kesälomalle vasta elokuussa. Toivotaan, että silloin olisi vielä hienoja ilmoja. Vaikka toisaalta, loma kuin loma, saa nauttia ainakin vapaa päivistä. :)

Ensi viikolla haetaan tapetit toiseen makuuhuoneeseen. M jää lomalle ja ajatteli nyt tapetoida senkin makkarin, niin saa sitten listat laittaa ja tulee vihdoin valmista! Päätyseinän tapettia en ole vielä kyllä keksinyt, mutta sitä ehtii vielä pienen hetken miettiä, kun muut seinät tapetoidaan ensin. Suunniteltiin vähän Ikean reissuakin ;)Ihanaa kesää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti