torstai 9. elokuuta 2012

Kaksin aina kivempaa

Kävin sunnuntaina hakemassa siskoni koiran, Rexin, hoitoon. Ronilla on ollut superkivaa, kun on ollut kaveri, jonka kanssa temmeltää. Ensimmäisellä lenkillä Roni innoissaan näytti Rexille lenkki reitin, mitä nyt välillä piti paimentaa, että emäntä pysyy perässä. :) Harmi etten kuvia ole koirista ehtinyt räpsiä, mutta katsotaan, jos huomenna ehtisi. Vien Rexin kotiin perjantaina samalla, kun lähdemme Miran ja Ronin kanssa Hyvinkäälle. Ronin sunnuntain koiranäyttely nimittäin lähestyy! :) Maanantaina kävimme Ronin toisessa Match showssa ja se meni paaljon paremmin, kuin ensimmäinen kerta! Pentuja oli yli 50 ja Roni oli punaisten seitsemäs. Olen todella tyytyväinen Roniin, vaikka harjoteltavaa toki on vielä paljon.

Tiistaina kävin leikkaamassa hiukseni. Kaipasinkin jo jotain pientä muutosta hiusmalliini, sillä se oli vain pitkä roikkuva tukka. :p Moni kysyikin, että onko minulla pidennykset kun olivat niin pitkiksi päässeet kasvamaan! Tässä nyt kuitenkin muutama kuva uudesta lookistani. :) Olisin halunnut, että hius lyhenisi tasaisesti taaksepäin, mutta siitä tuli nyt tuollainen. Ehkä ensi kerralla sitten paremmin :) Kuitenkin halusin, että hius jää edestä reippaasti pitkäksi, sillä en täysin halunnut luopua pitkistä hiuksistani. Edestäpäin katsottuna ne näyttävätkin pitkiltä, mutta kuvista huomaa paremmin (ja tietysti muut ihmiset huovaavat paremmin kuin minä), kuinka lyhyet ne ovatkaan takaa. 

Etuhiuksissa ja pitkissä osioissa pitäisi näkyä aavistuksen punaista, mutta aika heikosti näissä kuvissa näkyy :)
Keskiviikkona (eli minulle vielä tänään, vaikka kello on jo torstain puolella) kävin jalkahoidossa ensimmäistä kertaa. Oli mukavaa ja suunnittelin jo, että ensi kerralla menisin kasvohoitoon! :) Kasvohoidossakaan en ole koskaan käynyt, joten pitäähän sitäkin nyt kokeilla! (Ja jäädä ehkä koukkuun ;) )

Huomenna ohjelmassa on aamusta lenkkeilyä koirien kanssa ja koitan muutaman kuvankin räpsäistä. Toivotaan, että aurinko paistaa, kuten oli luvattu. :) Sitten voisin mietiskellä, että pesiskö sitä Ronin vai harjaisiko vain läpikotaisin, että näyttelyn tuomari olisi tyytyväinen, kun ei löytyisi takun takkua! :) Iltapäivällä sitten kaverin luokse synttäri kakku kaffeille ja sen jälkeen ehkä käväisemään taiteiden yössä. :) En tiedä viitsisikö sitä jättää Hyvinkäälle pakkaamisen perjantai aamulle vai pitäisikö jo huomenna aamulla/päivällä mietiskellä mitä kaikkea sitä tarvitsee mukaan.

Mutta nyt nukkumaan niin jaksaa huomenna heräillä ajoissa. :)

BTW! Sain tänään rakkaalta ensimmäistä kertaa kukkia! Kolmevuotispäivä 8.8. ja sain kolme ruusua! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti