tiistai 3. huhtikuuta 2012

Pääasiassa Ronin kanssa puuhastelua

Välillä oli jo todella hienokin ilma ja lumet olivat lähes sulaneet. Nyt on lumi taas palannut pääsiäistä kohden maahan, mutta tänään kuitenkin aurinko lämmitti ihanasti! Ollaan käyty Ronin kanssa metsässä kävelyllä, voisi sanoa, että joka päivä. Roni nauttii metsälenkkeilystä, mutta niin mäkin! :)

Tänään sain tietää, että mahduttiin Ronin kanssa vielä perjantaina alkavalle pentukurssille! :) Mahtavuutta. Roni pääsee oppimaan uusia asioita, mutta varmasti myös mulle tulee kaikenmoista uutta. Sunnuntaina aprillipäivänä Roni oli ensimmäistä kertaa Match showssa ja oli isojen pentujen SIN3. Yllättävän hyvin sujui Ronilta muiden koirien keskellä oleminen remmissä, ilman että pääsee nuuskimaan jokaista koiraa. Mutta kyllä Roni olikin hieman hämillään tilanteesta, mutta oppi suht. nopeesti olemaan ok nätisti. :) Ensi kerralla varmasti sujuu paremmin, varsinkin kun pentukurssilla pääsee näkemään muita koiria ilman nuuskimista? Luulisin ainakin, että siellä opetellaan muita asioita kuin leikkimistä. :)

Tässä muutama kuva, kun oltiin parin kaverin kanssa kaupungin rannassa lenkkeilemässä 10.3.

Rajut leikit meneillään..

..pientä hyppelyä..

..sitten tarvittiin jo pieni lepohetki.. (Nella selvästi voitolla)

Roni harjotteli yhdellä tassulla seisomista :) Noin 16 viikon ikäsenä.

Oltiin metsässä lenkkeilemässä Ronin kans 28.3. Roni noin 18½ viikon ikänen. 




Ollaan käyty myös eri koirapuistoissa, mutta ei nyt aina satu olemaan kameraa mukana. Ja siellä vauhti on niin hurja, ettei kuvia varmaan saisi edes otettua. :) 

Enää kaksi päivää koulua. Huomenna lasten ja nuorten suuntaavan kurssin tentti ja torstaina englannin suullinen tentti. Sitten on loppuviikko vapaa ja ensi viikon maanantaina alkaa ensimmäinen suuntaava harjoittelu, 7 viikkoa. Sen jälkeen alkaakin kesäloma, eli ehtii olla hieman vapaata ennenkuin kesätyöt alkaa. Ellen sitten ota sitä ennen jo keikkatöitä jonnekin. Odotan kesää jo innolla. Mutta nyt lukemaan vielä hieman tenttiin ennen nukkumaanmenoa. :) Uusia kuvia Ronista taas, kun tulee niitä näpsittyä. (Match showstakin olisi pari kuvaa, mutten ole ehtinyt niitä vielä koneelle laittaa.. myöhemmin sitten :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti