maanantai 24. lokakuuta 2011

Puuhaa riittää

Hei vaan! Tänään jatkui taas koulu syyslomailun jälkeen ja oli heti opinnäytetyön aiheseminaari, eli tästä se opparin teko alkaa. Aihe on onneksi jo valittu, enää puuttuu vain sen hyväksyttäminen! Eli puoliksi tehty jo kun kerran aiheen tietää. :)

Tänään päätin mennä heti koulun jälkeen lenkille, vaikka olikin jo kauhia näläkä, mutta aika mukavasti se ruoka maistuikin sitten vielä lenkin jälkeenkin! :) Varsinkin kun oli ruoka valmiina odottamassa ;) Mums mums! Voishan tuon liikunnan ruveta ottamaan tavaksi, jos vaikka sitä kuntokin pääsis vahingossa parantumaan. 

Nyt on noin puolet tehty villasukasta, josta viimeksi laitoin kuvankin. Ei mee enää varmaankaan kauaa, että kudos on valmis, kunhan sitä vain kerkiää tehdä koulutehtävien rinnalla. Huvittaisi kutoa jo vaikka mitä muutakin! :)

Käväisin syyslomalla siskoni luona Karstulassa. Oli super mukavaa käydä siskoni koiran, Rexin kanssa lenkillä, Rex on niin suuri ja suloinen sylikoissu ja ihanan innokas ja reipas lenkillä! :) Pääsee kävelemään reipasta vauhtia ja intoa riittää. Ehkä vielä jonakin päivänä... 

Nyt vähän television katselua ja samalla villasukan kutomista ja sitten nukkumaan! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti