lauantai 10. syyskuuta 2011

Ylös, ulos ja töihin

Ensimmäinen uusintatentti suoritettu, joka jäi lojumaan keväältä. Ensin ajattelin ettei se mene varmaan vieläkään läpi, kun kaikki asiat ehtineet unohtua kesän aikana, mutta aika hyvin sain kolmeen vaadittavaan kysymykseen vastattua. Eiköhän se mene läpi, edes pienimmällä numerolla :) Ainahan sitä voi käydä sitte korottamassa pienemmällä paineella, kun kerran läpi jo saatu. 

Ihanaa kun sai tänään nukkua pitkään. Herättyäni join kupposen kahvia ja söin pari leipää aamupalaksi ja siinä samalla luin uusinta Tehy-lehteä, joka oli aika mielenkiintoinen. :) Siellä on muutamakin teksti liittyen lapsiin. Pakko myöntää etten monesti aiemmin ole jaksanut/ehtinyt Tehy lehteä lukea, mutta nyt oli mielenkiintoista lukea sitä. Mahtaako johtua lehden sisällöstä vai jostakin muusta. :)

Mutta nyt täytyisi kiiruhtaa töihin! Olin torstaina uudella osastolla tekemässä yhden työvuoron ja otin myös tälle päivälle ja huomiselle vuorot. :) Jänskää olla uudella osastolla, vaikka onkin samantyylinen kuin se, missä olin kesätöissä. 

Huomenna kihlatun kummipojan synttäreille töiden jälkeen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti